Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
22 Posty
Sylwia -
(mika8881)
Wiking
qantan napisał:
Mika8881 jeśli on to poprostu olewa to czym Ty sobie głowę zawracasz??

Hmm, trzeba sobie pomagać i ktoś musi nosić spodnie he

tak, na każdym giro jest KID, a na inkasso 4 numery KID takie same i 1 inny

Anna82 - odezwę się na priv
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
739 Postów

(qantan)
Wyjadacz
mika8881 napisał:
qantan napisał:
Mika8881 jeśli on to poprostu olewa to czym Ty sobie głowę zawracasz??

Hmm, trzeba sobie pomagać i ktoś musi nosić spodnie he

tak, na każdym giro jest KID, a na inkasso 4 numery KID takie same i 1 inny

Anna82 - odezwę się na priv

czyli 2 faktury do zapłaty
ps :zmień faceta na bardziej myślącego....
powodzenia
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
4102 Posty
Yatsek :)
(Yatsek)
Maniak
mika8881 napisał:
Nie no nie załamie sie bo te rachunki praktycznie nie są moje bo jak mi przychodzi rachunek to zaraz go płacę, tylko to rachunki chłopaka a on to nawet poczty czasem nie otwiera a postanowiłam się za to wziąść i ogarnąć to wszystko do porządku i pozapłacać
najpierw to olej tego frajera a pozniej ogarnij faktury jesli auto jest na Ciebie... jesli auto i faktury sa na niego to go kopnij mocno w dupe od razu.... lepiej dla Ciebie...

tak jak ktos tam pisal wczesniej: numer KID - jedna faktura... wiec pogrupuj faktury numerami KID...
na giro Inkasso tez bedziesz miec podane za co chca sciagnac: i tam tez bedzie podana kwota oryginalna i moze byc KID za jaki sie ubiegaja... wiec tamte zdublowane albo do kosza. albo plac a pozniej czekaj na zwrot jak system odrzuci ze juz za duzo zaplacone... tym sie nie denerwuj... lepiej zaplacic wiecej niz nie pla cic i czekac az odsetki urosna...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
22 Posty
Sylwia -
(mika8881)
Wiking
dzięki za rady nie koniecznie za wszystkie HE tak więc dużo mi się wyjaśniło pisząc posta przynajmniej coś już w tego rozumie jeszcze poprzeglądam te faktury i pozostaje płacić
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
1444 Posty

(Anna82)
Maniak
Mika odbierz wiadomosc na priv
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok